Mensen staan niet alleen in interactie met hun omgeving, zij geven er ook mee vorm aan. In een interactie worden nieuwe ontmoetingsvormen gecreëerd.


Bruno Van den Bosch, 2005

OPLEIDINGEN


Naast mijn opleiding als klinisch psycholoog en integratief psychotherapeut, ben ik ook psychologisch consulent in de arbeids- en organisatiepsychologie en volgde ik de master onderwijswetenschappen.


Naast deze basisopleidingen ben ik me steeds verder blijven bijscholen in uiteenlopende psychotherapeutische kaders omdat deze ook andere accenten kunnen leggen binnen een behandeling. Om enigszins een overzicht te geven over de verscheidene invalshoeken, som ik hier de belangrijkste op:

experiëntiële psychotherapie, cognitieve gedragstherapie, psychodynamische psychotherapie, mentaliserende bevorderende therapie, hypnotherapie, oplossingsgerichte, systeemtheorie, contextuele therapie, emotional-focused therapy, voice dialogue theorie, traumabehandeling, ...


Ik probeer dan ook zo gevarieerd en holistisch mogelijk naar bepaalde moeiijkheden en/of gevoeligheden te kijken. Vanuit een terugblik op het verleden en een glimp op de toekomst, kunnen we stilstaan bij wat er nu gaande is om opnieuw in beweging te komen.NUMMERS

erkenningsnummer Psychologencommissie:

682116987

visumnummer klinsch psycholoog:

263836

RIZIV-nummer:

7-01418-86000


ondernemingsnummer:

BE0891116630


rekeningnummer:

BE60 3630 1816 1470

BIC/SWIFT:

BBRUBEBB